Молекули вина та ольфакторний аналіз: майстер-клас швейцарського енопарфумера у Києві

1 та 2 жовтня в Києві відбудуться майстер-класи Рішара Пфістера – людини, що здатна розкласти аромати вин за молекулами та є автором унікальної методики ольфакторного аналізу

Рішар Пфістер народився у сім’ї виноробів (сім’ї належать виноградники на березі Женевскього озера). Він – дипломований енолог, навчався у відомій Вищій Школі Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins. Також протягом 7 років вивчав професію парфумера у женевського майстра Даніеля Андре. Його книга Les Parfum du Vin, що отримала нагороду від Міжнародної Асоціації Вина та Виноградарства – справжня Біблія дегустатора, а провідні лабораторії сенсорного аналізу навчають експертів за його авторською методикою.

Рішар Пфістер – сертифікований наглядач та консультант міжнародного винного конкурсу OIV, викладач Вищої Школи Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins, Університета виноградарства та виноробства Бордо (ISVV Bordeaux) у Швейцарії, Вищої школи аграрних наук AgroSup (Institut national supérieur des sciences agronomiques AgroSup) у Діжоні, енолог-консультант на багатьох виноробнях у Швейцарії, Франції, Іспанії, Чилі, Молдові, Грузії, Румунії та Казахстані, а також автор лінійки преміальних парфумів для Parfum Concept (Швейцарія).

 

Локація: Hub 4.0, провулок Ярославський, 1/3

01.10 – с 11:00 до 14:00 (група  з 50 учасників)

ТЕМА: Позитивні ольфакторні молекули у вині
– теоретична частина: молекули у вині
– сліпа дегустація 20 зразків позитивних молекул у винах
– комментарі та пояснення до кожної різновидності молекул (причини виникнення та принципи роботи з ними)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів

 02.10 – 2 групи по 25 учасників:
– група 1: з 10:00 до 13:00
– група 2: з 15:00 до 18:00

ТЕМА: Ольфакторні вади вина

– теоретична частина: вади вина
– сліпа дегустація 20 зразків негативних молекул у вині
– коментарі та пояснення з кожного виду молекул (причини виникнення, запобіжники)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів

Вартість квитка на обидва дні:
– Стандарт: 4 000 грн*
– *Спеціальна ціна для членів АСУ та студентів магістратури сенсорного аналізу ОНАХТ: 3 700 грн

Зареєструватись!

Слідкувати за повідомленнями та новинами ви можете на сторінці події.

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Винодельня Beykush winery подарит свои вина