Молекули вина та ольфакторний аналіз: майстер-клас швейцарського енопарфумера у Києві

1 та 2 жовтня в Києві відбудуться майстер-класи Рішара Пфістера – людини, що здатна розкласти аромати вин за молекулами та є автором унікальної методики ольфакторного аналізу

Рішар Пфістер народився у сім’ї виноробів (сім’ї належать виноградники на березі Женевскього озера). Він – дипломований енолог, навчався у відомій Вищій Школі Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins. Також протягом 7 років вивчав професію парфумера у женевського майстра Даніеля Андре. Його книга Les Parfum du Vin, що отримала нагороду від Міжнародної Асоціації Вина та Виноградарства – справжня Біблія дегустатора, а провідні лабораторії сенсорного аналізу навчають експертів за його авторською методикою.

Рішар Пфістер – сертифікований наглядач та консультант міжнародного винного конкурсу OIV, викладач Вищої Школи Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins, Університета виноградарства та виноробства Бордо (ISVV Bordeaux) у Швейцарії, Вищої школи аграрних наук AgroSup (Institut national supérieur des sciences agronomiques AgroSup) у Діжоні, енолог-консультант на багатьох виноробнях у Швейцарії, Франції, Іспанії, Чилі, Молдові, Грузії, Румунії та Казахстані, а також автор лінійки преміальних парфумів для Parfum Concept (Швейцарія).

 

Локація: Hub 4.0, провулок Ярославський, 1/3

01.10 – с 11:00 до 14:00 (група  з 50 учасників)

ТЕМА: Позитивні ольфакторні молекули у вині
– теоретична частина: молекули у вині
– сліпа дегустація 20 зразків позитивних молекул у винах
– комментарі та пояснення до кожної різновидності молекул (причини виникнення та принципи роботи з ними)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів

 02.10 – 2 групи по 25 учасників:
– група 1: з 10:00 до 13:00
– група 2: з 15:00 до 18:00

ТЕМА: Ольфакторні вади вина

– теоретична частина: вади вина
– сліпа дегустація 20 зразків негативних молекул у вині
– коментарі та пояснення з кожного виду молекул (причини виникнення, запобіжники)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів

Вартість квитка на обидва дні:
– Стандарт: 4 000 грн*
– *Спеціальна ціна для членів АСУ та студентів магістратури сенсорного аналізу ОНАХТ: 3 700 грн

Зареєструватись!

Слідкувати за повідомленнями та новинами ви можете на сторінці події.

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино.

3,053 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Kyiv Food and Wine Festival повертається на ВДНГ!