Гід винних подій з 9 по 13 жовтня

Винно-фестивальні вихідні позаду, але це не означає, що винні пригоди закінчуються. Нового тижня нас знову чекають дегустації, лекції та майстер-класи, а ще офіційне відкриття нового бару

Середа, 9 жовтня

Дегустація «Світ хересів і портвейнів»


Де: вул. Пушкінська 20, Vinsanto Wine bar
Коли: 19:30
Вартість: 500 грн, в день дегустації – 590 грн.
Додатково: бронювання за тел. 067 977 977 6

Деталі події.

Четвер, 10 жовтня

Кілька келихів ізраїльського: дегустація


Де: вул. Хрещатик, 38, GoodWine Bar
Коли: 19:00
Спікер: Алие Межмединова
Вартість: 500 грн.

Придбати квиток! 

Деталі події.

Дегустація особливих українських вин: 5 келихів + 5 страв 


Де: Андріївський узвіз, 19А, КАНАПА ресторан.салон
Коли: 17:00
Вартість: 599 грн.

Придбати квиток!

Деталі події.

Винні хроніки: все про червоне


Де: вул. Велика Житомирська 8/14, Bassano Dolceteka 2
Коли: 19:00
Вартість: 500 грн.
Додатково: бронювання за тел. (093) 6722201

Деталі події.

Невідома Грузія


Де: Цитадельна, 6/8, Винотека Бібліс
Коли: 19:00
Вартість: 400 грн.
Додатково: бронювання за тел. 050 423 8476

Деталі події.

Офіційне відкриття бару “Бальтазар”


Де: Бессарабська пл. 2, Бальтазар
Коли: 21:00
Додатково: бронювання столиків за тел. (096) 104 00 78

Деталі події.

Неділя, 13 жовтня

Білый Бейкуш by Grono.ua


Де: Бессарабська пл. 2, Бальтазар
Коли: 15:30
Вартість: 500 грн.
Додатково: реєстрація через гугл форму. 

Деталі події.

Знайомтесь, Gruner Veltliner! Дегустація вин Австрії


Де: вул. Пушкінська 20, Vinsanto Wine bar
Коли: 16:00
Спікер: Катерина Спасіченко
Вартість: 650 грн.
Додатково: бронювання за тел.063 218 47 47

Деталі події.
Матеріал створено спільно з нашими друзями Винные проишествия Киева.

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальнми пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Как декантировать вино и зачем это надо?