Взяли Берлін: вина SHABO отримали 5 золотих медалей на Berliner Wine Trophy

 

Збирати врожай навесні? Done! Ця весна видалась на диво врожайною на перемоги і нагороди! Наші винороби щотижня шокують нас неймовірними новинами, котрі підтверджують: українське вино готове до того, щоб зайняти достойне місце на винній мапі світу!

 

От і зараз черга приймати привітання належить компанії SHABO. Одразу 5 золотих нагород отримали українські вина SHABO на одному з найпрестижніших дегустаційних конкурсів світу – Berliner Wine Trophy 2021, ставши найкращими серед 8000 вин з 40 країн світу.

У дегустації, що проходила с 8 по 18 квітня в Берліні, Україна брала участь вперше. Представляла країну виноробна компанія SHABO. Вина дегустувала незалежна група експертів, котра складається з відомих виноробів, сомельє, виноградарів, журналістів та досвідчених трейдерів. Експертне журі дегустувало вина наосліп та оцінювало їх згідно з міжнародними стандартами виноробних асоціацій OIV та UIOE. Оцінювання проходило під нотаріальним контролем.

 

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино у нашому Telegram каналі: Просто про вино

 

Вина SHABO отримали від експертного журі Berliner Wine Trophy 2021 найвищі оцінки та пять золотих медалей! Ось перелік вин-медалістів:

  • Ігристе брют Classic 2016
  • Шардоне Grande Reserve 2015
  • Шардоне Grande Reserve 2017
  • Тельті-Курук Grande Reserve 2017
  • Ігристе брют розе Grand Cuvee 2011

Компанія SHABO поповнила свою вражаючу колекцію міжнародних нагород, що вже нараховує понад 500 медалей.

“Підтримувати статус України, як виноробної держави на міжнародній дегустаційній арені – наш обов’язок, адже щоденно ми працюємо над тим, аби кожен українець мав привід пишатися вином своєї країни. Визнання провідних світових експертів – підтвердження того факту, що ми на вірному шляху,” – так прокоментував цю визначну перемогу СЕО компанії SHABO Гіоргі Іукурідзе.

Ми щиро вітаємо компанію і всіх її співробітників з черговою відзнакою якості і ретельності їхньої праці! Ми дуже цінуємо і любимо вина SHABO і тішимося успіхами компанії, бажаємо натхнення та вдалих вінтажів! 

Також хочемо нагадати, що вже зовсім скоро ви матимете змогу продегустувати вина SHABO на 15-му Kyiv Food and Wine Festival, котрий відбудеться 5-6 червня у київській галереї LAVRA. Підписуйтесь на event фестиваля у Facebook та слідкуйте за оновленнями, інфа й анонси подій фестивалю — вже незабаром!

 

Текст: Віка Макарова
Фото: SHABO, Berliner Wine Trophy.

14,931 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Названо “Кращого Українського Сомельє” 2019 року!