Пити, їсти, навчатись: дізнайтесь більше про сир та вино на Kyiv Food and Wine Festival

Kyiv Food and Wine Festival – один із наймасштабніших заходів країни, що займається розвитком української винної та гастрономічної культури. Саме тому на фестивалі, що відбудеться 5-6 жовтня на столичному ВДНГ, ви знайдете не тільки цікави вина, смачну їжу, гарну музику та розваги, але й отримаєте можливість дізнатися більше про вина та сири

Окрім дегустацій, обидва дні на фестивалі працюватиме Школа вина. Найкращі сомельє, експерти та представники виноробень діляться досвідом та знаннями, розповідають про поєднання вин, сирів тв інших продуктів, про сорти виногради та винні регіони, про винні подорожі та винну освіту, а також – про насйсвіжіші новини зі світу вина. Цього разу лекції у школі вина читають Артем Кузьменчук – винний експерт та редактор PostEat, Дмитро Сидоренко – засновний одноіменної Школи вин, Віталій Ковач – засновник відомої Школи сомельє, Павло Мнухін – шеф-сомельє Oysters Cava Bar, Євген Сєган – бренд-амбасадор Інкерман, Денис Приймягі – співвласник компанії “Сирне Королівство”, та інші видатні представники винної та гастрономічної тусовки. Ну і, як то кажуть, вишенька на торті – лекція та дегустація від Збірної України зі сліпої дегустації, що вже незабаром буде представляти нашу країну на міжнародному чемпіонаті.

Всі лекції та дегустації у Школі вина проводяться безкоштовно та користуються величезним успіхом. Але кількість місць обмежена, тому радимо слідкувати за оновленнями у ФБ зустрічі та планувати відвідання тих лекцій, що вас зацікавлять, заздалегідь.

Розклад лекцій:

Субота 5.10

13:00
Павло Мнухін
Шеф-сомельє Oysters Cava Bar
“Просто про ігристе”

14:00
Денис Приймягі
Співвласник компанії “Сирне Королівство”
“Наносимо Добро та чинимо Користь. Сирами.”

15:00
Віталій Ковач
Засновник “Школи сомельє Віталія Ковача”
“Як визначити мінеральність у вині?”

16:00
Ольга Тоічкіна
Співвласниця Винного Простору “СироВина” (Закарпаття)
“Виноробство Закарпаття: історія та старовинні сорти винограду”

17:00
Галина Клейнер
Співвласниця Coffee and Jazz Bar
тема уточнюється

Неділя 6.10

12:00
Павло Мнухін
Шеф-сомельє Oysters Cava Bar
“Просто про ігристе”

13:00
Євген Сєган
Бренд-амбасадор “Інкерман”
“Час – інгредієнт якicного вина”

14:00
Євгенія Ніколайчук, Павло Мнухін, Маша Скорченко, Юлія Кривошей
Збірна України зі сліпої дегустації
тема уточнюється

15:00
Артем Кузьменук
Винний експерт, редактор PostEat
“Майбутнє вина”

16:00
Дмитро Сидоренко
Засновник Школи вина Дмитра Сидоренка
“Як обирати вино: за етикеткою, або за ароматом та смаком?”

17:00
Андрій Тичина
Керівник клубу мандрівників НавколоUA, головний редактор Zruchno.travel
“Винний шлях України: розвиток еногастрономічного туризму”

Коли: 5 та 6 жовтня

 Де: ВДНГ, 1-й павільйон та простір позаду нього

Квитки можна придбати онлайн або на вході у день фестивалю.

Більше інформації та анонси подій на сторінці фестивалю у Facebook.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Винные фразы на все случаи жизни