Wine Trip з професіоналами: що скуштувати на 13-му Kyiv Food and Wine

Більше ніж 300 вин – це справжній дегустаційний челендж, бо жодна здорова людина не взмозі стільки випити. Але саме стільки вин буде представлено на 13-му Kyiv Food and Wine Festival, то ж готуйтесь

Вже 5 років команда фестивалю робить важливу круту справу: розвиває українську винну культуру та знайомить українців з локальними винами та виноробами. Саме тому на Kyiv Food and Wine ви знайдете найбільшу кількість українських вин – від невеликих сімейних виноробень до потужних відомих брендів. Деякі з цих вин відзначені нагородами та медалями поважних українських та міжнародних конкурсів, деяківже стали легендарними. Щонайменше половину з них ви навряд чи зустрінете у супермаркетах або ресторанах та винних барах, то ж дегустація на фестивалі – чудова можливість із ними познайомитись. 

Як не розгубитись та не прогавити найкраще та найцікавіше? Команда фестивалю вирішила допомогти, і запросила професійних сомельє та відомих експертів бути вашими гідами. Ці люди знають про українські вина все, вони відвідали безліч виноробень та особисто знайомі з більшістю українських виноробів. То ж хто, якщо не вони, зможуть розповісти вам купу цікавих винних історій та познайомити вас з найкращими винами фестивалю й тими, хто їх створює? Окрім розповідей та приємних бесід, звісно ж, будуть справжні дегустації зі справжніми дегустаційними порціями (50 мл) та можливість придбати ті вина, що вам сподобались найбільше, зі знижкою.

Експерти

Маша Скорченко – відома енологиня, лекторка та блогерка (разом зі своєю подругою та колегою Аліною Тенеткою вона пише для професійного блога Just Ferment It). Маша працювала на виноробнях Нової Зеландії, Франції та США. А ще Маша консультує багатьох українских виноробів – ділиться досвідом та вчить їх робити якісне вино. 

 

Аліна Тенетка – досвідчена енологиня та винна блогерка (Just Ferment It), а також – лекторка та викладачка Національного Університета харчових технологій. Аліна працювала на виноробнях Германії, США та Нової Зеландії і постійно співпрацює з найкращими виноробнями України, то ж знає багато цікавого про наші вина.

Андрій Петровський – досвідчений сомельє, член Асоціації Сомельє України, що також професійно знається на сирах, сигарах та чаях. Андрій знає про українські, і не тільки, вина та інші алкогольні напої все, ну або майже все. Якщо Андрію здається, що він чогось не знає, він купує ще 2-3 книги, кожна з яких має щонайменше 200 сторінок, і детально вивчає питання. А ще він – справжній гедоніст та харизматичний спікер, що закоханий у життя та вино. 

 

Олексій Дуров – сомельє ресторану “Толстый & Тонкий”, член Асоціації Сомельє України, винний експерт та досвідчений дегустатор. А ще Олексій – справжній романтик, який полюбляє гарну поезію. І це зрозуміло, бо ж вона чудово поєднується з добрим вином!

 

Як потрапити на тур?

Потрібно придбати квиток PRO

Вартість квитка – 400 грн.

 До нього включено:
– екскурсія винним маркетом із нашим експертом
– розповідь про виноробні та вина, що на ньому представлені
– знайомство з виноробами, яких наші сомельє та експерти знають особисто
– дегустації найкращих вин на кожному з відвідуваних стендів
– можливість придбати ті вина, що вам сподобались, зі знижкою
– та безліч цікавих історій від тих, для кого вино – справа життя.

До вартості квитка PRO також включено вхід на фестиваль та дегустаційний бокал.

Придбати квитки PRO! 

Поспішайте, кількість квитків PRO обмежена!

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальнми пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Божоле Нуво: почему вокруг этого вина столько шума?