Ще трохи про літо: обираємо супровід до рожевого

У розпалі серпень і спека знову повернулась! А попереду ще приємне бабине літо. Ідеально, щоб насолодитися холодним келихом рожевого. Тим паче, коли навкруги ще ціле розмаїття овочів та фруктів. Легке, квіткове, з нотами ягід та фруктів, рожеве вино відоме своєю універсальністю. Воно гарно смакує до риби, птиці, морепродуктів. Але існують продукти, які пасують до нього якнайкраще. Тож, охолоджуйте пляшечку розе, та обирайте ідеальний супровід.

Кавун та диня 

Це король та королева серпня та вересня. Неможливо уявити, щоб ви хоча б раз не влаштували собі сніданок-обід-вечерю виключно з них. Додайте келих рожевого – такий день стане ідеальним. 

Томати 

Жовті або рожеві, чорний принц, сливка або черрі. Неважливо які, а краще мікс із них. Трохи ароматного масла та крапля бальзаміка. Звичайно, в супроводі розе. Ідеальний смак літа. 

Персики

Соковиті та ароматні. Або ж приготовані на сковорідці-гриль із розмарином та вершковим маслом. Персики, як гімн кохання до літа. 

Цукіні 

Цукіні або домашні кабачки з городу. Приготуйте їх на відкритому грилі, додайте трохи часникового масла та рожевого перцю. Ви будете здивовані. 

Оливки 

Якщо друзі привезли з Італії, або залишились з вашої подорожі у Грецію. Чи просто на Житньому продавались у неперевершених спеціях – мерщій їх до столу та відкорковуйте пляшку. 

Сир 

Якщо ви не сирний гік, а закортіло розбавити свій овочево-фруктовий парад – розе ваша чарівна паличка. Так сталось, що рожеве пасує до будь-якого сиру. Чи будь-який сир до розе. Як вам більш до душі. 

Запрошуйте друзів. Медитуйте наодинці. Їжте улюблені продукти та експерементуйте. Насолоджуйтеся літом, воно, як і вино має недолік – закінчуватись у найнеочікуваніший момент. 

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі:Просто про вино

4,317 total views,

Більше історій
1 октября в Киеве пройдет третий винный забег Kyiv Wine Run