Port.Wine Bar: тепер і в Києві

Нещодавно в Києві неподалік Майдану Незалежності відкрився четвертий Port.Wine Bar. Заклад спеціалізується на кріплених та фруктових винах із концепцією local wine/simple food

Перший з барів було відкрито в Одесі, наразі заклади працюють у Львові, Харкові, а з недавніх пір і у Києві. Наступний Port.Wine Bar планують відкрити в Дніпрі.

В київському Port.Wine дві зали – мала та велика, фукціонує контактна барна стійка.

Щодо вин, тут наливають локальні вина – каберне, шардоне, мускат. А також фруктові, що роблять на основі класичних. На останніх етапах виготавлення до вина додають сік ягід та фруктів. Ніяких штучних ароматизаторів. Вони досить питкі, не більше 5%. Ще є одеський та португальський портвейн, вермут та херес. Вино виготовляють спеціально на замовлення закладу на невеличкому заводі в Одеській області.

Вино концептуально подають у гранованих склянках 1986 року. Це відсилання до портово-морської тематики. Вся спарва в тому, що раніше морякам наливали 100 грамів вина щодня, це покращувало кровообіг, стимулювало апетит, як наслідок підвищувало витривалість. Наливали саме в грановані склянки тому, що вони більш стійкі до колихань.

В меню закладу є закуски: корн-доги, мідії, сирні кульки та . Також є сендвічі, паста Лаціо та макарони по-флотськи.

Класичні та кріплені вина: 40 грн/200 мл.

Портвейн та херес: 50 грн/100 мл.

Адреса: пров. Тараса Шевченко, 8б

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино

7,045 total views,

Більше історій
Почему вино плохо пахнет и как это исправить?