SAY CHEESE: крафтові українські та європейські сири на 16-му Kyiv Food and Wine Festival

Коли: 18 та 19 вересня 2021 року.

Де: Сад Бажань, ВДНГ, Київ, ​​пр. Глушкова, 1.

 

Сир та вино – це, звісно ж, класика! Але як навчитися правильно їх поєднувати (так-так, цьому також треба вчитися)? 

Ми маємо ідеальне і водночас просте рішення: відвідайте 16-й фестиваль сира і вина Kyiv Food and Wine Festival, котрий відбудеться вже цими вихідними, 18-19 вересня, у Саду Бажань на ВДНГ. Цей фестиваль буде багатим на сирні події.

 

Обидва дні, 18 і 19 вересня, тут пройдуть сирно-винні дегустації  від найкращих сомельє компанії Сирне Королівство. 

 

 

Що це і як буде проходити? Механіка така: на столи для учасників (1 стіл на кожних 2 учасників) подають тарілку з 6 видами сирів та 2 келихи з різними видами вина, після чого сирний сомельє підкаже, що робити, й поділиться кількома професійними секретами поєднання сирів та вин.

Кожен учасник отримає дегустаційний лист, на зворотньому боці якого — сертифікат про проходження дегустації.

Для того, аби взяти участь у таких дегустаціях, необхідно придбати спеціальний квиток онлайн тут. Квиток на фестиваль необхідно буде придбати окремо і отримати разом з ним подарунок – кришталевий келих для дегустацій від австрійського бренду Sophienwald! Придбати квитки на фестиваль можна онлайн тут, або у касах на вході в день фестивалю.

 

Крім того, у суботу, 18 вересня, в рамках фестивалю відбудеться ПЕРШИЙ СИРНИЙ БАТЛ України!

 

 

Цей Батл — не тільки для професіоналів, сирних експертів і сирних сомельє, але й для любителів сиру та досвідчених аматорів. Якщо ви відчуваєте, що ваша любов до сиру та сирний досвід дозволять визначити за смаком і зовнішнім виглядом теруари, тип молока, витримку, спеції та інші нюанси в ароматі та смаку сирів — ви обов’язково маєте взяти участь у Сирному Батлі!

Участь у цій події також не безкоштовна — потрібно купити квиток, котрий включає в себе таке:

  • вхідний квиток на фестиваль з ексклюзивним келихом Sophienwald;
  • участь у дуже веселому сирному івенті з інтерактивом, жартами й азартом;
  • дегустацію принаймні 6-7 різних європейських сирів та цікавих вин.

Переможець отримає головний приз — сирний набір розміру XXL з 5 різними європейськими сирами, баночку відбірної швейцарської сирної мостарди та пляшку чудового вина.

Квитки на Перший Сирний Батл можна придбати онлайн тут або на вході на фестиваль.

 

Також організатори вже оголосили учасників сирного маркету — цього разу ними стали такі компанії:

Сирне Королівство (власний імпорт)

Золота лінія (крафт)

Cheesemania (крафт)

Зорянівська сироварня (крафт)

LACON (крафт)

Бердичівська сироварня (крафт)

Маковецька сироварня (крафт)

Сирна Майстерня (крафт)

Чернишевські сири (крафт)

StreKoza (крафт).

 

Всі гості фестивалю матимуть можливість безкоштовно дегустувати сири і вина на сирному і винному маркетах.

 

Чекаємо вас на 16-му фестивалі вина Kyiv Food and Wine Festival! Буде смачно!

Програму шукайте на сайті фестивалю.

 

Квитки краще купувати онлайн, але також їх можна буде придбати в касах на вході фестивалю. З кожним квитком, придбаним онлайн, гість гарантовано отримує кришталевий келих об’ємом 450 мл. від австрійського бренду Sophienwald в подарунок.

 

Пропозиція кришталевих келихів дещо обмежена, але вони гарантовано будуть надані тим, хто придбає квитки онлайн. Гості, які придбають квитки безпосередньо на локації, також отримають дегустаційний келих в подарунок, але, можливо, від іншого виробника.

 

Купити квиток онлайн можна тут: https://bit.ly/kfwf-2021

 

Квиток дійсний лише на один день (18 або 19 вересня).

 

Вартість квитків:

Early Birds: 150 грн. — перші 400 квитків;

Standard: 200 грн. — до 17 вересня.

На вході на фестиваль: 250 грн. (18 або 19 вересня).

Більше новин фестивалю – у події на Facebook.

 

Всі фото надані адміністрацією Kyiv Food and Wine Festival.

 

12,728 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Корок рятує озоновий шар: еко-досвід SHABO