Спеціальна пропозиція від Kyiv Food and Wine Festival та мережі Сільпо

Вже цими вихідними, 29 та 30 серпня, у київському мистецькому осередку – галереї Лавра – відбудеться 14-й Kyiv Food and Wine Festival. Для тих, хто планує його відвідати, маємо цікаву пропозицію: завітайте на лекцію-дегустацію Анни-Євгенії Янченко, винної експертки, блогерки та справжньої винної євангелістки, засновниці популярного блогу “Сомельє в зелених штанях”.

Лекція-дегустація відбудеться у Школі вина на 14-му Kyiv Food and Wine Festival (більше про Школу вина та розклад лекцій і дегустацій на фестивалі – у події тут).

Тема лекції – “Засолодкі”. І вона – саме про дуже солодкі, але надзвичайно смачні та якісні вина.

Засолодкі вина створені для медитативних осінніх днів, коли саме час загадати літні пригоди та обсудити все скоєне у вузькому колі друзів. А ми не можемо спинити плин часу і осінь вже близько.
Для того, щоб підібрати ідеальни вина для прохолодної погоди та ностальгічного настрою, потрібна невеличка кількість знань, тож у цю суботу ви їх отримаєте!

Оскільки подія ця відбудеться у Києві^ і ми знаємо, що не всі мають змогу приєднатися, подія транслюватиметься онлайн на сторінку Сомельє в зелених штанях (посилання тут).

У дегустації будуть ось ці вина:

Anna Spinato Moscato – 319 грн

La Perle d’Arche Sauternes – 690 грн

 

Rabl Gruner Veltliner – 419 грн

 

 

Nachtgold Beerenauslese – 229 грн

Ціну ми вказуємо не випадкого, бо ось вам найкраща новина: після дегустації ви зможете оці пляшки купити по всіх “Сільпо” зі ЗНИЖКОЮ у 20%! Деталі – за посиланням (тут)  – радимо переходити з мобільного телефону, та обов’язково встановити додаток Сільпо.

 

Акція триватиме протягом двох тижнів.

 

Адреси магазинів, де ви можете знайти ці вина та придбати їх зі знижкою, публікуються у телеграм каналі Сомельє в зелених штанях за посиланням (тут).

 

Отже – не пропустіть!

Субота, 29 серпня, о 13:00,  14-й Kyiv Food and Wine Festival

Київ, мистецька галерея ЛАВРА, вул. Лаврська, 7Б

Лекція-дегустація Анни-Євгенії Янченко “Засолодко”!

Кількість місць обмежена, але трансляція відбудеться онлайн (сторінка Сомельє в зелених штанях)!

 

Дізнайтесь більше про події 14-й Kyiv Food and Wine Festival за посиланням (тут).

5,526 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Дивні слова: що таке таніни?