Нова філософія від SHABO Modern Collection

На нашому сайті ми багато говоримо про вино і виноград. Але маємо гарні новини і для любителів міцнішого: з винограду створюють міцні напої, що відрізняються особливою ароматикою і насиченим смаком. Ця категорія напоїв, до якої відносяться коньяки і бренді, користується величезною популярністю у всьому світі. Одну з таких вітчизняних новинок ми раді презентувати сьогодні.

Ідеальна формула аромату та смаку, яку шукали декілька років, виключно власні коньячні спирти відмінної якості та нестандартне рішення в дизайні пляшки: зустрічайте SHABO Modern Collection, що об’єднав у собі традиції коньячної майстерності та вимоги сучасних поціновувачів коньяку і бренді.

«Наше виробництво відкрите для всіх. Тут ми показуємо і розповідаємо, з якого винограду, на якому обладнанні і завдяки яким технологіям створюється улюблений українцями продукт, – розповідає Гіоргі Іукурідзе, засновник компанії SHABO. – Протягом року нас відвідує більше ніж 50 тисяч гостей, і кожна екскурсія – це діалог. Наші гості розповідають, звідки вони приїхали, чим займаються, чого прагнуть і якими своїми перемогами пишаються. Здатність знаходити і створювати «плюс у всьому» – чудова риса сучасних українців. Такий підхід ми вважаємо ефективним рецептом успіху в житті і на цій філософії ґрунтувалися при створенні абсолютно нового коньяку України – SHABO Modern Collection. Ми знайшли краще і з’єднали його у новому продукті».

Цех дистиліяції на заводі SHABO

Класичні коньяки SHABO завжди мали успіх не тільки в Україні, а й за її межами, тож створення нового, сучасного продукту — це надзвичайно важливий експеримент. Технологи компанії відзначають: SHABO Modern Collection має незвичайний купаж. Для створення цього коньяку використовували класичну французьку технологію викурювання спиртів, витримку в барріках з американського і французького дуба різного ступеня обсмаження, ексклюзивний ассамбляж з використанням преміальних спиртів марочного напрямку, з винограду, вирощеного на найкращих мікроділянках теруару Шабо.

«Наш новий продукт став пошуком нового підходу, — ділиться Тетяна Романчук, технолог компанії SHABO. – Ми провели десятки досліджень і присвятили кілька місяців створенню цього купажу. Вийшов легкий і водночас дуже виразний, приємний, квітково-ванільний аромат з нотою мигдалю і гармонійним м’яким смаком. Ми пишаємося результатом!»

Новий коньяк SHABO Modern Collection

Нестандартний дизайн для нового коньяку розробила агенція Reynolds and Reyner: «Це сучасний підхід, здавалося б, до класичного напою. Етикетка –  історія про майбутнє. Особливу форму підкреслюють тонкі лінії, ніби елементи дизайну космічних кораблів. Кришка, створена спеціально для бренду, наразі не має аналогів на ринку. Її грані та форма доповнюють футуристичний дизайн етикетки і пляшки. У той же час основним елементом закриття традиційно залишається корок».

Оригінальна кришка, розроблена агенцією Reynolds and Reyner

Цілком логічним буде запитання, чи можемо ми використовувати назву “коньяк” для позначення українського продукту. Дійсно, восени 2019 року в Україні був прийнятий закон Про захист географічних зазначень, який, зокрема, забороняє використовувати назви “шампанське” і “коньяк” для напоїв, не вироблених у Франції. Цей закон дуже важливий, оскільки він допомагає адаптувати наше законодавство до правової системи Європейського Союзу. Для того, щоб перехід до нової системи найменувань був більш плавним і не викликав здивування в українців, в Україні дозволено використання терміна “коньяк України” до початку 2026 року. 

Новий коньяк України SHABO Modern Collection вже можна придбати в магазинах «АТБ», a також купити в один клік в онлайн магазині SHABO.

 

Фото та інформація надані компанією SHABO.

5,271 total views,

Більше історій
Что делать, если проснулись с похмельем?