Велика дегустація від “Червоної Креветки” та інше на WINE & SPIRITS Ukraine 2021

WINE & SPIRITS Ukraine — міжнародна виставка вин і алкогольної продукції, котра вже вчетверте відбудеться у Києві 2-4 листопада 2021 року. Це масштабне шоу — місце зустрічі виробників вина, спиртних напоїв і пива з усього світу з імпортерами, сомельє, дистриб’юторами, представниками роздрібного та ресторанного бізнесу з України та зарубіжжя.

Серед учасників виставки — великі й крафтові винороби та виробники спиртних напоїв з України, а також — Аргентини, Болгарії, Вірменії, Великобританії, Грузії, Данії, Іспанії, Італії, Литви, Молдови, Португалії, США та Франції, що вже представлені на українському ринку або тільки планують свій вихід на нього. Більш детально про учасників цьогорічної WINE & SPIRITS Ukraine  можна дізнатись на сайті.

 

Також під час шоу відбудеться BeerEx Ukraine — експозиція пива і слабоалкогольних напоїв. Участь у ній візьмуть найкращі крафтові й індустріальні виробники з України, Чехії, Іспанії, Бельгії та інших країн.

 

Крім алкогольних напоїв, на виставці також будуть представлені технології для виноробства й пивоваріння, тара і упаковка.

Для українських виробників ця виставка —  не тільки можливість розширити представленість своїх брендів у всіх регіонах України, а ще й експортна платформа. Цього разу організатори запросили на подію винних експертів та професійних байерів з США, Японії, Канади, Португалії, Кенії, Литви, Словаччини, Данії, Німеччини, ОАЕ, Туреччини, Нідерландів, Індії, Великобританії, Казахстану.

 

Однією з найяскравіших подій WINE & SPIRITS Ukraine 2021, безумовно, стане велика кругова дегустація Tre Bicchieri World Tour від провідного, всесвітньо відомого італійського медіа-холдингу Gambero Rosso (у перекладі з італійської — “червона креветка”). Дегустація відбудеться у вівторок, 2 листопада. Під час цієї події будуть презентовані найкращі вина Італії, володарі Tre Bicchieri, Трьох келихів винного гіда VINI d’Italia — найвищої нагороди для італійських виробників! Протягом року експерти дегустують понад 44 000 вин, і тільки 1% з них отримує почесну відзнаку Tre Bicchieri. У 2021 році це — лише 476 вин. Саме ці вина італійські винороби привезуть до Києва. Наша столиця стане першим містом, котре зустріне переможців одразу після церемонії нагородження у Римі! Gambero Rosso вдруге приїдуть в Україну – минулого року “італійський десант” вже висаджувався на WINE & SPIRITS Ukraine і мав шалений успіх. 


 

Образотворча програма виставки буде дуже насиченою. Гостей чекають навчальні семінари про маловідомі винні регіони — Швейцарію, Болгарію та Вірменію, а також серія майстер-класів з найкращими винами Італії від Марко Сабелліко — головного редактора Gambero Rosso. Також education-програма пропонує презентації від італійських, грузинських, молдавських, французьких та інших виробників, котрі не тільки представлять свої вина, але й розкажуть про особливості терруара і виробництва вин у своєму регіоні.

 

 

В рамках виставки WINE & SPIRITS Ukraine 2021 відбудеться Четвертий Міжнародний Дегустаційний конкурс вин і спиртних напоїв Ukraine Wine&Spirits Awards за підтримки та участі Асоціації Сомельє України та Міжнародної Асоціації сомельє. Конкурс збере 50 найкращих експертів та професіоналів алкогольної індустрії з України та Європи, котрі протягом 2 днів дегустуватимуть наосліп вина й міцні алкогольні напої та оберуть найкращі позиції, представлені на українському ринку. 

 

 

3 листопада на Wine&Spirits відбудуться Wine&Spirits Retail Congress за підтримки та участі Асоціації «Укрсадвинпром» і Resto Forum — відкритий бізнес-практикум від Restorator.ua, на якому керівники вищої ланки і експерти в сфері off-trade, ресторатори і сомельє поділяться своїм досвідом з розвитку сучасної торгівлі вином і спиртними напоями.

 

WINE & SPIRITS Ukraine 2021 — чудовий майданчик для дегустацій, ділових знайомств та ефективного спілкування. Відвідувачі виставки — сомельє, імпортери, дистриб’ютори, закупівельники HoReCa, мережевого і немережевого рітейлу та e-commerce — зможуть ознайомитися з широким асортиментом вин, алкогольних напоїв і пива, дізнатись про новинки й обрати найбільш вигідні умови закупівель. Виставка буде цікава також і вайнловерам завдяки широкому асортименту дегустаційного залу та насиченій програмі лекцій і майстер-класів (детальну програму заходу дивіться тут).

 

 

Реєстрація відвідувачів та квитки тут.

 

Зважаючи на поточу епідемічну ситуацію та вимоги МОЗ, організатори повідомляють, що відвідувачі заходу повинні мати один з таких документів:

 

— свідоцтво вакцинації першою дозою

— свідоцтво повної вакцинації

— довідка про одужання за останні 6 місяців

— негативний ПЛР або антиген тест, що є дійсним не більше ніж 72 години.

 

Також відвідувачі можуть пройти безкоштовне експрес-тестування в мобільній лабораторії при вході на виставку.

 

Це важливо для вашої безпеки!

 

2-4 листопада 2021

МВЦ, Броварський пр-т, 15, Київ.

 

www.wineandspirits.com.ua

www.beerex.org

Фото: WINE & SPIRITS Ukraine

Підписуйтесь на наш Телеграм канал Просто про винощоб бути в курсі всіх актуальних новин зі сіту вина.

 

11,827 total views,

Більше історій
30 сентября пройдет устричный баттл в рамках 9 фестиваля еды и вина