Burgundy, France - September 10, 2013: Landscape view of a typical sunlit vineyard in Burgundy, France with Chateau Clos Du Vougeot, stone walls and hills in the background

Drinks+ започатковує премію Wine Travel Awards

Наші колеги і партнери з медіа-групи Drinks+ у колаборації з агентством маркетингу MIX запроваджують глобальну ініціативу Wine Travel Awards – премію нового, освітнього формату, мета якої підтримка винного туризму не тільки в Україні, а й в інших країнах світу.

Світовий туризм, невід’ємною складовою якого є винний туризм, напередодні пандемії демонстрував відмінні показники та вважався однією з найприбутковіших та динамічних галузей економіки. Розвиток винного туризму також відбувався інтенсивними темпами, та, окрім значних прибутків, спричинив появу нових професій, серед яких винні гіди та амбасадори. До того ж, винний туризм почав розглядатися як один із чинників для стійкого регіонального розвитку, адже завдяки йому створюються нові робочі місця та, водночас, захищається і просувається культурна спадщина регіону. Саме тому у винному туризмі оглядачі Drinks+ бачать найбільш ефективний інструмент для відновлення туристичних потоків у пост-пандемійний період.

Фото: Marymarkevich /  Freepik

Маючи майже 30-річний досвід роботи в галузі, включаючи проведення власних авторських турів, медіа-група Drinks+ розробила масштабний проєкт Wine Travel Awards, в центрі уваги котрого стануть винні гіди, амбасадори вин і виноробних регіонів (як персони-інфлюенсери, так і об’єднання виноробів, пивоварів, фермерів), самі об’єкти винних шляхів – музеї вина, виноробні, ресторани, готелі, дегустаційні зали, дістілерії та інші заклади, що формують туристичні маршрути. 

Крім того, організатори бачать своїм завданням пошук та оприлюднення найяскравіших амбасадорів та ефективних гідів, недооцінених та маловідомих напрямків, лекторів та освітніх екскурсій, що відкривають нові винні куточки планети. Wine Travel Awards також розповість про нові книги та блоги про вино, профільні ЗМІ та персони – фотографів, операторів, винних письменників.

Wine Travel Awards – це премія нового формату, що являє собою не рейтинг, а інформаційну кампанію терміном в рік, під час якого планується привернути увагу до людей, регіонів та вин, продуктам місцевості, а в фіналі – скласти перелік кращих місць для відвідування у країнах-учасницях, який буде розміщено на сайті www.winеtravelawards.com, що почне свою роботу в кінці 2021 року для проведення голосування. Інформація про всіх номінантів також буде розміщена в спеціальному випуску друкованого гіда.

Участь у Wine Travel Awards – це не тільки можливість перемогти та отримати нагороду, а й шанс для виноробень, ферм та інших компаній, які приймають гостей, отримати визнання їхніх зусиль по залученню туристів в свій регіон. І, зрозуміло, – міжнародну популярність завдяки продуманій рекламній стратегії Wine Travel Awards. Особливістю концепції кампанії стане проведення презентацій як самого проєкту Wine Travel Awards, так і її учасників на національних рівнях – в рамках місцевих винних виставок або Днів вина, включаючи лекції-тейстинги вин та продуктів місцевості.

До переліку країн для проведення презентацій Wine Travel Awards вже увійшли Україна, Італія, Велика Британія, Німеччина, Молдова, Франція, Іспанія, Грузія. Топовим завданням Wine Travel Awards стане створення особливого інформаційного поля в сфері виноробства і винного туризму. Wine Travel Awards планує сформувати особливе ком’юніті винних мандрівників з усього світу, що об’єднає професіоналів і поціновувачіи вин. І, коли кордони відкриються, ми зможемо мандрувати винними шляхами світу, спираючись на інформацію Wine Travel Awards про людей, вина та місця!

Фото: frimufilms / Freepik

Оптимістична редакція Drinks+ запрошує до співпраці інформаційних партнерів, спонсорів та всіх, хто любить вино і життя.

Зацікавлених просять звертатися за такими адресами:

contact@winetravelawards.com   

partnership@winetravelawards.com  

dimdi@ukr.net

 

Заглавне фото: jcstudio / Freepik

14,182 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Стартувало найбільше винне дослідження в Україні