Менше води – більше вина: в Києві пройде курс “Винний експерт за уікенд”

18-19 січня школа вина Wine Star презентує 1 курс “Винний експерт за уікенд”. Iдеальна можливість, щоб прокачати знання про вино! Чотири винні лекторки (володарка WSET 4, PhD of Enology, міжнародний винороб та найвпливовіша українська винна блогерка) об’єднали теоретичні знання з практичним досвідом та розробили унікальний авторський винний курс під девізом “менше води – більше вина”.


▪️Курс, який швидко, стисло та в офлайні надасть вам найголовнішу інформацію про вина!
▪️Який доведе, що вино це цікаво і зовсім нескладно!
▪️Який покаже вам, що ви також спроможні вирізняти тонкі аромати та нюанси вин і описувати смаки не гірше за профі!
▪️Курс, під час якого ви продегустуєте 31 точно підібраний зразок тематичних вин: білих, рожевих, червоних, помаранчевих та ігристих!

❓Хто ці лекторки?

🍷Маша Скорченко — винороб з міжнародним досвідом, працювала на виноробнях України, Франції, США, Нової Зеландії. Співзасновник Just Ferment It
Має рівень WSET3.

🍷Євгенія Ніколайчук — перша українка, що отримала міжнародну кваліфікацію WSET4, співвласниця мережі винних барів Like a local’s wine bar.

🍷Аліна Тенетка — винороб з міжнародним досвідом, працювала в Україні, Німеччині, США, Новій Зеландії, отримала ступінь PhD of Enology. У минулому викладачка Національного університету харчових технологій. Співзасновник Just Ferment It. Має рівень WSET3.

🍷Анна Євгенія Янченко — найвпливовіший винний блогер України, засновник проєкту Сомельє в зелених штанях та Wild Wild Wine. Має рівень WSET3.

Чому ми впевнені, що це реально?

Тому що сумарний стаж викладання цих лекторок — понад 30 років, а кількість навчених за цей час людей — більше ніж 7000. При цьому щонайменше третина учнів цих лекторів зараз працює у ресторанах України або навіть виготовляє вина. І точно всі ці 7000 людей вміють обрати, оцінити та насолодитися пляшкою гарного вина!

З чого складається та як проходить навчання?
👉🏼Зосередьтеся, це НЕ скорочений курс, це справжній інтенсив.
👉🏼Увесь уікенд ми будемо куштувати, аналізувати аромати та використовувати наш мозок на 1000%
👉🏼Все для того, щоб за 16 годин ви раз і назавжди зрозуміли, що таке вино.
👉🏼Працювати буде складно, але дуже весело, це гарантовано!

Вартість навчання 6000 гривень. За умови оплати курсу одразу для двох людей вартість становитиме 10500 грн!

Реєструйтеся вже сьогдні! 

6,228 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Pet-Nat: на Закарпатті створили вино за технологію 500-річної давнини