Названо “Кращого Українського Сомельє” 2019 року!

22-24 листопада відбувся XVII-й Всеукраїнський конкурс сомельє, переможцем якого став Богдан Павлюх – сомельє ресторану  Park. Art of Rest та автор блогу Wine is Easy

У 2012 році Богдан закінчив школу Віталія Ковача і відтоді почав працювати з вином. Приймати участь у конкурсах сомельє почав з 2013 року і одразу ж потрапив до фіналу, але поступився більш досвідченим колегам. Та це лише змотивувало рухатися вперед та розвиватись. Кожного року, окрім 2017, Богдан приймав участь конкурсах від різних асоціацій, отримуючі треті та другі місця. На цей раз перемога нарешті була здобута! 

“Цього року я був налаштований лише не перемогу: від моменту реєстрації до останніх хвилин конкурсу. Всі етапи я пройшов успішно, враховуючи сліпу дегустацію, з якою були неточності минулого року. Трошки “підкачав” етап із сирами, але все вдалося” – розповідає Богдан

“Сомельє можна вважати не тільки професією, але й певним видом спорту. А в кожному спорті є свої нагороди, кубки, визнання. Для мене це планка, якої я прагнув та нарешті досяг. Але зупинятись  на цьому я не збираюсь – попереду чемпіонат Європи, в якому я маю намір взяти участь та активно готуюсь”

Фінал  XVII-й Всеукраїнського конкурс сомельє проходив 24 листопада в готелі INTERCONTINENTAL. Друге та третє місце посіли Гліб Кошелєв та Ольга Гірман. Кращим кавістом України став Богдан Дукаль. 

8,297 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Неделя вина в преддверии Киевского фестиваля еды и вина