Видано перший «Винний Гід України» від Reikartz Hotel Group

Нещодавно відбулася презентація проєкту та першого видання «Винний Гід України 2019» в рамках V Національного Виноробного Форуму. Розповідаємо подробиці

Проєкт «Винний Гід України» реалізовано компанією Reikartz Hotel Group та за підтримки партнерів Асоціація сомельє України, Всеукраїнської Асоціації виробників продукції садівництва та виноградарства, громадської спілки “Украсадвинпром” та Торгово-промислової палати України.

«Винний Гід України» — це проєкт, який націлено на розвиток винної індустрії України.

Його мета розповісти про кращі виноробні господарства України, ознайомити з українськими сортами винограду, детально висвітлити процес виноробства та навчити, як з легкістю класифікувати вина.

До гіду увійшли описи виноробних регіонів України з інформацією про географію, ґрунтово-кліматичні особливості, виноградники та популярні сорти винограду. ​В книзі представлено 48 українських виноробних господарств та характеристика 183 кращих українських вин, які були оцінені за міжнародною 100-бальною шкалою у форматі «сліпої» дегустації.

На урочистому нагородженні кожен винороб, представлений на сторінках гіда, отримав офіційний диплом з відзнакою та власний примірник книги. Найвищий бал та Гран-Прі отримала виноробня “Beykush winery” з вином Бейкуш Шардоне 2017.

Вітаємо усіх учасників проєкту, партнерів та виноробів з особливою подією у Винному світі. Українському вину бути!

Детальніше про проєкт.

Замовити книгу «Винний Гід України 2019»!

8,293 total views,

Більше історій
Корок рятує озоновий шар: еко-досвід SHABO