Виноробня Князя Трубецького змінює назву

З перших годин війни історична будівля шато Трубецького була окупована. Дотепер вона щоденно страждає від наслідків російських боєприпасів. Вино виноробні вкрадене з підвалів та розбите, працівники були змушені тікати від насильства, а склади – розбомблені. Третя війна в історії шато Трубецького стала поштовхом до змін.

Після нападу росії на Україну шато було серйозно пошкоджене, а відновлення займе багато часу та зусиль. Ми поважаємо історію та діяльність засновника виноробні, російського князя Трубецького, але вважаємо, що наша ідентичність та майбутнє не повинні бути пов’язані з російським князем.

Власники виноробні вирішили перейменувати її на Stoic Winery, щоб віддати належну шану філософії стоїцизму та показати, що жодні випробування не зможуть зупинити виноробню в бажанні робити краще вино.

Чому Stoic («стоїк»)? Стоїцизм – це філософія самоопанування, наполегливості, прийняття ситуації та прагнення до кращого, незважаючи на події. Вистоїмо та станемо ще краще.

Відтепер кожна крапля вина, яку ми вироблятимемо, буде трансляцією нашої наполегливості та відданості своїй справі.

Переіменування стане першим кроком до мети та нової історії. Стратегічне завдання – відновити виробництво високоякісних вин в історичному шато з урахуванням усіх сучасних надбань світового виноробства. Першочерговою задачею, звісно, є відновити виробництво і продажі вин. Проте наразі поки виноробня залишається під обстрілами це зробити неможливо.

Stoic Winery має плани відновити лабораторію, 200 гектарів виноградників, готельно-туристичний комплекс та продовжувати історію цієї території.

Наслідки руського міру.

 

 

2,541 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Як підібрати обладнання виноробам для правильного старту?