Blanc de Blancs Extra Brut: перше ігристе від виноробного господарства Князя П.М.Трубецького

Вчора, 2 вересня, розпочався довгоочікуваний старт продажу першого ігристого від виноробного господарства  Князя П.М.Трубецького

“Blanc de Blancs Extra Brut иготовлено з 100% сорту винограду Шардоне за класичним методом шампанізації у пляшці. Покрив теруара представлений південними слабко гумусово-акумулятивними середньосуглинистими чорноземами. Перша ферментація проводиться на чистій культурі дріжджів при контрольованій температурі 12-15С Повторна ферментація відбувається безпосередньо в пляшці в історичних підвалах виноробні. Витримка на осаді триває 24 місяців. Ремюаж та дегоржаж проводиться вручну” – зазначено на сайті виробника.

Букет свіжий, цілісний з відтінками вершкового масла супроводжується бадьорою грою дрібних бульбашок. В ароматі відтінки білих квітів і соковитих фруктів. Смак вина яскравий, насичений, з щільною вершковою текстурою, переважно фруктовий з нотами цитрусових і білих фруктів. Післясмак довгий приємний і збалансований.

Вино випустили тиражем у 2000 примірників, 1300 з яких у пішли в продаж. Придбати Blanc de Blancs наразі можна на виноробні аба в інтернет-магазині виробника.

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальнми пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино

4,830 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
Маркетинг в виноробстві – як це працює і чому важливо?