1 та 2 жовтня в Києві відбудуться майстер-класи Рішара Пфістера – людини, що здатна розкласти аромати вин за молекулами та є автором унікальної методики ольфакторного аналізу
Рішар Пфістер народився у сім’ї виноробів (сім’ї належать виноградники на березі Женевскього озера). Він – дипломований енолог, навчався у відомій Вищій Школі Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins. Також протягом 7 років вивчав професію парфумера у женевського майстра Даніеля Андре. Його книга Les Parfum du Vin, що отримала нагороду від Міжнародної Асоціації Вина та Виноградарства – справжня Біблія дегустатора, а провідні лабораторії сенсорного аналізу навчають експертів за його авторською методикою.
Рішар Пфістер – сертифікований наглядач та консультант міжнародного винного конкурсу OIV, викладач Вищої Школи Виноградарства та Виноробства Швейцарії Changins, Університета виноградарства та виноробства Бордо (ISVV Bordeaux) у Швейцарії, Вищої школи аграрних наук AgroSup (Institut national supérieur des sciences agronomiques AgroSup) у Діжоні, енолог-консультант на багатьох виноробнях у Швейцарії, Франції, Іспанії, Чилі, Молдові, Грузії, Румунії та Казахстані, а також автор лінійки преміальних парфумів для Parfum Concept (Швейцарія).
Локація: Hub 4.0, провулок Ярославський, 1/3
01.10 – с 11:00 до 14:00 (група з 50 учасників)
ТЕМА: Позитивні ольфакторні молекули у вині
– теоретична частина: молекули у вині
– сліпа дегустація 20 зразків позитивних молекул у винах
– комментарі та пояснення до кожної різновидності молекул (причини виникнення та принципи роботи з ними)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів
02.10 – 2 групи по 25 учасників:
– група 1: з 10:00 до 13:00
– група 2: з 15:00 до 18:00
ТЕМА: Ольфакторні вади вина
– теоретична частина: вади вина
– сліпа дегустація 20 зразків негативних молекул у вині
– коментарі та пояснення з кожного виду молекул (причини виникнення, запобіжники)
– тренування нюху та запам’ятовування ароматів
Вартість квитка на обидва дні:
– Стандарт: 4 000 грн*
– *Спеціальна ціна для членів АСУ та студентів магістратури сенсорного аналізу ОНАХТ: 3 700 грн
Зареєструватись!
Слідкувати за повідомленнями та новинами ви можете на сторінці події.
Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино в Телеграм каналі: Просто про вино.
6,438 total views,