Винороб з Бакоти потребує допомоги!

Львів’янин Богдан Павлій, власник і винороб виноробні Bohdan’s Wine, що розташована у мальовничій Бакоті, у Подільских Товтрах – улюбленець сомельє, винних експертів і поціновувачів українського вина. Працьовитий перфекціоніст, натхненний майстер винної справи, що створює елегантні, чисті, витончені вина з дуже впізнаваним характером, Богдан Михайлович є безперечним авторитетом і гуру для українських виноробів. 

І саме зараз Богдан Павлій потребує допомоги!

На жаль, під час весняних робіт на виноробні пан Богдан отримав важку травму – перелом обох ніг. Про це повідомив у Facebook-спільноті ГО “Спілка виноградарів і виноробів Львівщини” львівський винороб Максим Кичма.

Редакція Uwines долучається до збіру коштів на лікування винороба і закликає всіх, хто має таку можливість, допомогти Богдану Павлію.

Перерахувати кошти можна на карту “Приватбанку” 5168 7573 6131 0180, отримувач Зворський Мирон Романович. Прохання робити примітку в призначенні “Для Павлія”.

Ми бажаємо Богдану Михайловичу швидкого одужання й відновлення. Сподіваємось, що завдяки підтримці винної спільноти, рідних, друзів та колег Богдан Павлій швидко встане на обидві ноги і зможе знову взятися до улюбленої справи, тим більше, що днями у Бакоті розпочато закладення нового виноградника загальною площею 1,5 га.
Бакота славиться унікальними грунтами, котрі сам винороб характеризує як “Великий бар’єрний риф прадавнього Сарматського моря” і порівнює зі специфічними грунтами знаменитого Шаблі. Тут вирошуватимуть класичні європейські білі сорти, що були перевірені на витривалість і якість в умовах українського Поділля, а також червоний сорт Піно нуар.
Чекаємо нової нагоди продегустувати неймовірні вина Богдана Павлія. Сил, здоров’я, наснаги вам, шановний виноробе!
На фото: Богдан Павлій з дружиною Світланою у дегустаційній залі на власній виноробні.
Більше інформації про Богдана Павлія та його вина дізнайтесь у Facebook.

 

Слідкуйте за новинами світу вина, спеціальними пропозиціями та знижками на вино у нашому Telegram каналі: Просто про вино

 

 

Фото: Арсен Федосенко.

 

 

 

9,700 total views,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Більше історій
В Киеве пройдет девятый фестиваль еды и вина